Nyhedsbrev / Nyhedsarkiv

Nyhedsarkiv

25/8 2013 - Team Bæk nyhedsbrev, august/september 2013

Team Bæk nyhedsbrev, august/september 2013

 
 
Det har været en fantastisk sommer
Vi har i år oplevet en helt fantastisk sommer med masser af sol og varme. Huden har sikkert også fået en smuk gylden glød og vi er flinke til at pleje den, så den tager sig ekstra godt ud.
 
Selvom vi gerne vil have det til at vare ved, begynder kalenderen snart at varsle efterårets komme og så er det vigtigt, at vi fortsat plejer huden, så den også kan stå imod det til tider barske efterårsvejr.
 
Sol, vind og luftforurening er hård kost for huden. Med Aloe Moisturizing Lotion kan du beskytte din hud. Det er en plejende lotion baseret på stabiliseret Aloe Vera Gel.
 
 Den tilfører ekstra meget fugt på grund af sit indhold af abrikoskerneolie, jojobaolie og kamilleekstrakt. Lotionen indeholder kollagen og elastin, som begge gør huden spændstig, samt plejende E-vitamin. Aloe Moisturizing Lotion har en cremet konsistens, trænger hurtigt ind i huden og gør den blød og silkeglat igen. Den er lige så god til ansigt og hænder som til hele kroppen og kan med fordel anvendes som underlagscreme. Indeholder ikke lanolin.

 
Tandpastaen til de kloge
Du får rene tænder og en frisk mund med Forever Bright, en tandpasta som polerer skånsomt, men effektivt. Den indeholder både Aloe vera og propolis. Et godt alternativ til dig, som vil have en tandpasta uden fluor.
 
Forever Bright er et Aloe vera-baseret tandplejeprodukt til hele familien.
 
Til hovedingrediensen – stabiliseret Aloe Vera Gel - har vi tilsat propolis, som er et naturligt antiseptisk stof. Det giver en grundig rengøring og modvirker dermed plak og dårlig ånde. Slimhinderne i munden og tandkødet påvirkes positivt. Tandpastaen er særligt velegnet til følsomt tandkød og ved blister i munden. (Den kan påføres direkte, hvis det gør for ondt at bruge tandbørste).
 
Tandpastaen er udviklet i samarbejde med eksperter indenfor tandpleje. Resultatet er det bedst mulige: et produkt som rengør tænderne samtidig med, at det plejer tandkød og slimhinder. Forever Bright polerer tænderne skånsomt og har en frisk smag. Indeholder ikke fluor, så supplér eventuelt med fluortabletter.

 
Home Party
Vi afholder med jævne mellemrum homeparties, hvor du har mulighed for at høre mere om produkterne og afprøve, om de er noget for dig.
 
Hvis du har lyst til at deltage i et Home Party er du velkommen til at kontakte os på email, aloe-vera@teambaek.dk eller ringe til mig på tlf. 26 21 76 12.
 
Har du selv lyst til at samle venner/veninder/arbejdskollegaer til at Home Party er du også velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale en dato. Du får selv et af vores fantastiske produkter for din ulejlighed.

December 2013


August 2013


Maj 2013


Februar 2013


Januar 2013


Oktober 2012


Maj 2012


April 2012

Team Bæk v/Britta Bang Bæk | CVR: 30 76 12 94  | info@teambaek.dk