Nyhedsbrev / Nyhedsarkiv

Nyhedsarkiv

2/12 2013 - Team Bæk nyhedsbrev, december 2013

Team Bæk nyhedsbrev, december 2013

 
 
Få en eventyrlig jul med Forever
De mørke vinteraftener er forlængst over os, men julen står også for døren og det betyder, at der nu kommer lys i træer og buske, så vinteren er lidt lettere at komme igennem. Det er med andre ord en hyggelig, men for mange også travl tid.
 
Med mørket kommer også kulden, der er en udfordring for krop og hud.
 
Det er der heldigvis råd for - og gør derfor julen til tiden, hvor du forkæler dig selv, familie og venner med plejende og nærende produkter fra Forever Living Products - med andre ord, få en eventyrlig jul med Forever.

 
Aloe Propolis Creme - vinterens klassiker
Når det er fugtigt i vejret og vinden bider i kinder og hænder, så tører det huden ud; den sprækker og bliver irriteret. Aloe Propolis Creme er en rigtig vinterklassiker, som det er svært at undvære, når huden skal beskyttes eller genopbygges efter de først kulde-irritationer.
 
Aloe Propolis Creme er et godt middel mod tør hud, fordi den er både blødgørende og fugtgivende og absorberes hurtigt af huden. Den kan anvendes over hele kroppen, både som hånd- og fodcreme og som dag- og natcreme. Netop i vintervejret er den perfekt, fordi den ikke indeholder tilsat vand.
 
Når du først er begyndt at bruge Aloe Propolis Creme, forstår du, hvorfor den er et af vores mest populære produkter.
 
Basen i Aloe Propolis Creme er stabiliseret Aloe Vera Gel. Andre ingredienser er propolis samt kamille og allantoin, som er kendte for deres hudplejende egenskaber. Endelig har vi tilsat A- og E-vitamin, som også plejer huden.
 
TIPS!
 
Hvis Aloe Propolis Creme blandes med Aloe Vera Gelly eller Aloe First får man en mere flydende creme.
 
HUSK også at beskytte læberne med Aloe Lips, der er en læbebalsam, som beskytter læberne mod vejr og vind. Kombinationen af Aloe vera, jojobaolie og bivoks gør, at læberne tilføres maksimal fugt og bliver bløde og glatte. Ligesom Aloe Propolis Creme indeholder Aloe Lips heller ikke vand.

 
Mænd har også behov for at pleje huden
Bliver huden tør og irriteret efter barberingen eller trænger huden til ekstra pleje i kulden? Gentleman’s Pride løser problemet. Det er en mild, hudplejende og beroligende after shave med blandt andet Aloe vera, agurk, rosmarin og vitamin E. Med en frisk, maskulin duft bliver den nemt mændenes favorit.
 
I kombination med barbersæbe, barbercreme og barbervand kan barberblade give hudirritation og tørhedsfornemmelse. Mange af disse produkter indeholder stærke, rengørende, kemiske stoffer, som bevirker, at overhudens naturlige fedt-/ fugtbalance forstyrres. Lipiderne (fedtlignende substanser) i overhuden bliver udtørret, og det er dem, som giver huden et friskt udseende, blødhed og spændstighed. Sæbe- og alkoholbaserede after shaveprodukter får efter nogen tid ansigtshuden til at føles tør og stiv.

Gentleman’s Pride indeholder ikke alkohol og udtørrer derfor ikke huden. Det er en silkeblød lotion med Aloe vera. Den er tilsat stoffer, som stabiliserer hudens evne til at optage fugt, samt hudplejende urter som rosmarin og kamille. Gentleman’s Pride har en frisk, maskulin duft.

Gentleman’s Pride gør huden glat og blød og bliver hurtigt mandens foretrukne produkt.


 
Home Party
Vi afholder med jævne mellemrum homeparties, hvor du har mulighed for at høre mere om produkterne og afprøve, om de er noget for dig.
 
Hvis du har lyst til at deltage i et Home Party er du velkommen til at kontakte os på email, aloe-vera@teambaek.dk eller ringe til mig på tlf. 26 21 76 12.
 
Har du selv lyst til at samle venner/veninder/arbejdskollegaer til at Home Party er du også velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale en dato. Du får selv et af vores fantastiske produkter for din ulejlighed.

 
Glædelig jul
Jeg vil benytte lejligheden til at ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår 2014.
 
De rigtige julegaver fra Forever Living Products kan du bestille på min hjemmeside, www.teambaek.dk eller ved at ringe til mig på telefon 26 21 76 12.
 
HUSK at jeg bringer ud i Ølstykke, Stenløse og Jyllinge-området uden omkostninger for dig.

December 2013


August 2013


Maj 2013


Februar 2013


Januar 2013


Oktober 2012


Maj 2012


April 2012

Team Bæk v/Britta Bang Bæk | CVR: 30 76 12 94  | info@teambaek.dk