Nyhedsbrev / Nyhedsarkiv

Nyhedsarkiv

15/5 2013 - Team Bæk nyhedsbrev, maj 2013

Team Bæk nyhedsbrev, maj 2013

 
 
Så er det tid til sol og sommer
Nu er vejret ved at vende og vi kan forhåbentlig se frem til nogle måneder med sol og varme. Det er vigtigt, at vi beskytter os selv, når vi udsætter os for solens stråler.
 
Solguide
Brug et godt solbeskyttelsesprodukt - og vær ikke nærig med det. Hvis du smører for tyndt et lag på, er det ikke sikkert, at produktet giver dig den lovede beskyttelse. Så, smør gerne udsatte steder med 2 jævne lag lige efter hinanden. Og hvis du bader, så smør dig ind igen, når du er kommet op af vandet.
 
- Solbad forsigtigt
Solbad korte perioder ad gangen og undgå, at huden bliver rød. Hvis du er syd for Alperne, så risikeretr du at blive solskoldet, selv når det er overskyet.
 
- Drop parfumen
Parfume og eau de toilette øger hudens overfølsomhed overfor sol og kan give brune pigmentpletter eller medføre, at du bliver solskoldet.
 
- Genfugt
En dag med sol og vand kan gøre huden tør, så sørg for at smøre dig ind, efter du har været i vandet. Men glem ikke, at indersiden også har brug for at blive plejet. Drik meget vand, både når du er i solen og bagefter.
 
Heldigvis kan Forever Living Products hjælpe dig, for det er dejligt at være i solen, men det er farligt at blive forbrændt. Derfor bør du beskytte huden mod de skadelige virkninger fra solens UVA- og UVB-stråler. Forever Aloe Sunscreen er en lotion med solbeskyttelsesfaktor SPF30.
 
Solcremen indeholder stabiliseret Aloe vera og plejende E-vitamin. De fem solbeskyttelsesfiltre i cremen er alle særligt udvalgte kemiske filtre med minimal påvirkning af huden. Det gør Forever Aloe Sunscreen både skånsom og effektiv. Den er desuden også vandfast og beholder sin solbeskyttende virkning efter 40 minutters ophold i vandet. Indeholder ingen parabener. Takket være denne fugtbevarende sollotion med Aloe vera kan du i endnu højere grad nyde livet udendørs og passe på dig selv og din familie.
 
Skulle uheldet være ude og du ikke har fået beskyttet dig godt nok mod solens stråler er der hjælp at hente i Aloe Vera Gelly, der er ren aloe vera på tube. Gellyen køler og beroliger huden efter en dag i solen og er derfor med til at reparere solskader og opbygge huden igen.

 
Vejret opfordrer til mere udendørs aktivitet
Med solen og lyset kommer lysten til at opholde sig endnu mere udendørs - og måske også at få gjort op med sine dårlige samvittighed i forhold til at få dyrket tilstrækkelig motion.
 
Løbeskoene og løbettøjet findes frem og mens man nyder solen og varmen, tilbagelægges adskillige kilometer i det dejlige vejr. Har løbeturen, eller dine andre udendørs aktiviteter, givet dig solskoldede skuldre, myggestik eller sår som svier? Så er all-round-sprayflasken med Aloe First din nye bedste ven.
 
Aloe First indeholder foruden Aloe vera også andre ingredienser, som gør den ideel til at spraye på huden ved behov.
 
Propolis virker antiseptisk. Allantoin er et fugtgivende stof, som plejer huden. Aloe First indeholder også nøje udvalgte planteekstrakter som f.eks. fra morgenfrue og kamille, som begge er kendt for deres velgørende egenskaber. Sprayen gør den let at bruge, også hvis huden er øm på grund af f.eks. insektstik. Den virker også svalende efter en dag i solen eller på flyveturen. Den kan også anvendes i hårbunden og som udredende hårbalsam.

 
Home Party
Vi afholder med jævne mellemrum homeparties, hvor du har mulighed for at høre mere om produkterne og afprøve, om de er noget for dig.
 
Hvis du har lyst til at deltage i et Home Party er du velkommen til at kontakte os på email, aloe-vera@teambaek.dk eller ringe til mig på tlf. 26 21 76 12.
 
Har du selv lyst til at samle venner/veninder/arbejdskollegaer til at Home Party er du også velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale en dato. Du får selv et af vores fantastiske produkter for din ulejlighed.

 
Vi ønsker en god sommer
Vi ønsker dig en rigtig god sommer og håber, at du vil nye solen, varmen og den lyse tid.
 
Husk at du altid kan bestille vores varer på www.teambaek.dk, ligesom du er velkommen til at sende en mail på info@teambaek.dk eller ringe på telefon 26 21 76 12.

December 2013


August 2013


Maj 2013


Februar 2013


Januar 2013


Oktober 2012


Maj 2012


April 2012

Team Bæk v/Britta Bang Bæk | CVR: 30 76 12 94  | info@teambaek.dk