Nyhedsbrev / Nyhedsarkiv

Nyhedsarkiv

26/2 2013 - Team Bæk nyhedsbrev, februar 2013

Team Bæk nyhedsbrev, februar 2013

 
 
Vinterkulden holder ved.
Vinterkulden holder ved og selv om kalenderen snart siger forår, så er det nok ikke de høje varmegrader, vi har lige foran os.
 
Kulden og vinden er hård ved din hud og det er vigtigt, at vi gør noget ekstra for at beskytte os mod kuldens påvirkning.

 
Aloe Propolis Creme
Vinteren er en dejlig årstid, selvom den ikke altid er så rar ved din hud. Vores Aloe Propolis Creme genfugter og vitaliserer tør og skællet hud, både i ansigtet og på kroppen. Den trænger hurtigt ind i huden uden at fedte, og passer også godt til følsom hud. Et perfekt vinterprodukt – helt enkelt.
 
Aloe Propolis Creme er et godt middel mod tør hud. Den er både blødgørende og fugtgivende og absorberes hurtigt af huden. Den kan anvendes over hele kroppen, både som hånd- og fodcreme og som dag- og natcreme. Om vinteren er den perfekt, fordi den ikke indeholder tilsat vand. Når du først er begyndt at bruge Aloe Propolis Creme, forstår du, hvorfor den er et af vores mest populære produkter.
 
Tips!
Kan blandes med Aloe Vera Gelly eller Aloe First for at få en mere flydende creme.

 
Aloe Lips
Den er lige så god i stærk sol og blæst som i vinterens kulde (indeholder ikke vand). Undgå derfor de tørre, sprukne læber i denne kolde tid.
 
Kombinationen Aloe vera, jojobaolie og bivoks gør, at læberne tilføres maksimal fugt og bliver bløde og glatte. Aloe Lips er nem at have med i lommen eller håndtasken og er god til hele familien. Kan også bruges på neglebånd og som praktisk førstehjælp ved for eksempel kløe på grund af insektstik.
 

 
Prøv et udvalg af produkterne gratis
For at give dig mulighed for at prøve vores mest populære produkter på din egen krop kan jeg nu tilbyde dig at låne en lille taske, som jeg har fyldt med et udvalg af vores produkter, i 8 dage. Dette er helt uden udgift for dig.
 
Hvis du har lyst til at gøre brug af denne mulighed, så send mig en mail på aloe-vera@teambaek.dk eller ring til mig på tlf. 26 21 76 12. Så kan vi aftale, hvornår det vil passe dig at udforske vores fantastiske verden.

 
Home Party
Vi afholder med jævne mellemrum homeparties, hvor du har mulighed for at høre mere om produkterne og afprøve, om de er noget for dig.
 
Hvis du har lyst til at deltage i et Home Party er du velkommen til at kontakte os på email, aloe-vera@teambaek.dk eller ringe til mig på tlf. 26 21 76 12.
 
Har du selv lyst til at samle venner/veninder/arbejdskollegaer til at Home Party er du også velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale en dato. Du får selv et af vores fantastiske produkter for din ulejlighed.

December 2013


August 2013


Maj 2013


Februar 2013


Januar 2013


Oktober 2012


Maj 2012


April 2012

Team Bæk v/Britta Bang Bæk | CVR: 30 76 12 94  | info@teambaek.dk