Nyhedsbrev / Nyhedsarkiv

Nyhedsarkiv

12/1 2013 - Team Bæk nyhedsbrev, januar 2013

Team Bæk nyhedsbrev, januar 2013

 
 
Godt nytår 2013
Vi har nu passeret endnu et årsskifte og kalenderen siger 2013.
Jeg vil gerne takke alle mine kunder for et fantastisk 2012 og jeg ser frem til at kunne betjene jer i det nye år også.
Forever Living Products udvikler hele tiden sine produkter og jeg glæder mig til at kunne præsentere flere nyheder for dig i løbet af året samt selvfølgelig fortsat at kunne betjene dig med vores fantastiske Aloe-vera produkter.

 
Forever Bright Toothgel
Du får rene tænder og en frisk mund med Forever Bright, en tandpasta som polerer skånsomt, men effektivt. Den indeholder både Aloe vera og propolis. Et godt alternativ til dig, som vil have en tandpasta uden fluor.
 
Til hovedingrediensen – stabiliseret Aloe Vera Gel - har vi tilsat propolis, som er et naturligt antiseptisk stof. Det giver en grundig rengøring og modvirker dermed plak og dårlig ånde. Slimhinderne i munden og tandkødet påvirkes positivt. Tandpastaen er særligt velegnet til følsomt tandkød og ved blister i munden. (Den kan påføres direkte, hvis det gør for ondt at bruge tandbørste).
 
Tandpastaen er udviklet i samarbejde med eksperter indenfor tandpleje. Resultatet er det bedst mulige: et produkt som rengør tænderne samtidig med, at det plejer tandkød og slimhinder. Forever Bright polerer tænderne skånsomt og har en frisk smag. Indeholder ikke fluor, så supplér gerne med fluortabletter.

 
Home Party
Vi afholder med jævne mellemrum homeparties, hvor du har mulighed for at høre mere om produkterne og afprøve, om de er noget for dig.
 
Hvis du har lyst til at deltage i et Home Party er du velkommen til at kontakte os på email, aloe-vera@teambaek.dk eller ringe til mig på tlf. 26 21 76 12.
 
Har du selv lyst til at samle venner/veninder/arbejdskollegaer til at Home Party er du også velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale en dato. Du får selv et af vores fantastiske produkter for din ulejlighed.

December 2013


August 2013


Maj 2013


Februar 2013


Januar 2013


Oktober 2012


Maj 2012


April 2012

Team Bæk v/Britta Bang Bæk | CVR: 30 76 12 94  | info@teambaek.dk