Nyhedsbrev / Nyhedsarkiv

Nyhedsarkiv

8/10 2012 - Team Bæk nyhedsbrev, oktober 2012

Team Bæk nyhedsbrev, oktober 2012

 
 
Blæst og efterår er over os.
Efter en forholdsvis lun og lys sommer er efteråret ved at gøre sit indtog. Det kan mærkes med blæst og regn. Det er en hård omgang for huden og vi skal sørge for at pleje og bevare den, så den kan stå den barske og kolde periode igennem.

 
Forkæl dine trætte eller kolde muskler med varme og afslapning.
Skru op for varmen i efterårsblæsten med Aloe Heat Lotion. En blødgørende og muskelafslappende massagelotion som nemt absorberes af huden.
 
Aloe Heat Lotion indeholder bl.a. Aloe vera, mentol og eukalyptusolie. Førstehjælpen til trætte muskler og træningsømhed.
 
Aloe vera er basis i Aloe Heat Lotion. På grund af indholdet af mentol og eukalyptusolie virker den dejligt afslappende. Da den også indeholder flere velgørende olier som f.eks. abrikoskerneolie og sesamolie, får den også en blødgørende virkning.
 
Sammen med Aloe Propolis Creme er den en skøn fodcreme, som virker blødgørende på hård hud. Den er også velgørende for kolde og trætte fødder.
 
 
Tips!
Bland lige dele Heat Lotion og Aloe MSM til en skøn massagelotion, der hurtigt giver en afslappende effekt.

 
Home Party
Vi afholder med jævne mellemrum homeparties, hvor du har mulighed for at høre mere om produkterne og afprøve, om de er noget for dig.
 
Hvis du har lyst til at deltage i et Home Party er du velkommen til at kontakte os på email, aloe-vera@teambaek.dk eller ringe til mig på tlf. 26 21 76 12.
 
Har du selv lyst til at samle venner/veninder/arbejdskollegaer til at Home Party er du også velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale en dato. Du får selv et af vores fantastiske produkter for din ulejlighed.

December 2013


August 2013


Maj 2013


Februar 2013


Januar 2013


Oktober 2012


Maj 2012


April 2012

Team Bæk v/Britta Bang Bæk | CVR: 30 76 12 94  | info@teambaek.dk