Nyhedsbrev / Nyhedsarkiv

Nyhedsarkiv

22/5 2012 - Team Bæk nyhedsbrev, maj 2012

Team Bæk nyhedsbrev, maj 2012

 
 
Nu nærmer sommeren sig.
Efter et koldt og regnvådt forår banker varmen endelig på døren. Med sol og varme kommer også tiden, hvor vi er endnu mere ude og derfor skal være ekstra gode til at passe på huden og dermed os selv, ligesom vi gerne vil gøre noget for velværen, når nu sko og strømper viger for sandalerne.

 
Få lækre fødder med Forever Aloe Scrub
Det er nu, at de vintertrætte fødder og ru hæle igen skal luftes i sandaler.
 
Forbered din hud på en strålende sommer. Forever Aloe Scrub fjerner snavs og døde hudceller, og rengør i dybden uden at irritere eller tørre ud. Den indeholder Aloe vera, jojoba og forskellige urteekstrakter og er så mild, at du kan anvende den hver dag- også i ansigtet
 
Huden bliver klar, og dens cellefornyelsesproces fremmes. Med sin skånsomme peeling-funktion modvirker Aloe Scrub også udtørring og andre skader, som syntetiske rensningsprodukter kan medføre. Den kan anvendes over hele kroppen, også i ansigtet.
 
Efter behandling med Forever Aloe Scrub kan du forkæle din hud ved at smøre den i Aloe Propolis Creme, Aloe Lotion eller Aloe Moisturizing Lotion.

 
Home Party
Vi afholder med jævne mellemrum homeparties, hvor du har mulighed for at høre mere om produkterne og afprøve, om de er noget for dig.
 
Hvis du har lyst til at deltage i et Home Party er du velkommen til at kontakte os på email, aloe-vera@teambaek.dk eller ringe til mig på tlf. 26 21 76 12.
 
Har du selv lyst til at samle venner/veninder/arbejdskollegaer til at Home Party er du også velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale en dato. Du får selv et af vores fantastiske produkter for din ulejlighed.

December 2013


August 2013


Maj 2013


Februar 2013


Januar 2013


Oktober 2012


Maj 2012


April 2012

Team Bæk v/Britta Bang Bæk | CVR: 30 76 12 94  | info@teambaek.dk