Nyhedsbrev / Nyhedsarkiv

Nyhedsarkiv

28/4 2012 - Team Bæk nyhedsbrev, april 2012

Team Bæk nyhedsbrev, april 2012

 
 
Vores hjemmeside har fået et ansigtsløft.
Vi har givet vores hjemmeside og nyhedsbrev et ansigtsløft, så det nu gerne skulle være endnu mere indbydende og let at anvende. Samtidig er hjemmesiden blevet udbygget, så det nu er muligt at tilmelde sig vores nyhedsbrev, der vil blive udsendt med jævne mellemrum og fortælle om sæsonens aktuelle produkter og produktnyheder.
 
Endelig er vores webshop blevet udbygget, så det er muligt at bestille de mest populære produkter direkte.

 
Sommertid er soltid.
Få ting er så dejlige som de første strejf af forårssolen. Bare husk solcreme – så kan du nyde solen uden at blive forbrændt. Aloe Sunscreen er en skånsom og effektiv sollotion med Aloe vera og plejende vitamin E. Den kan også bruges til ansigtet. Solfaktor 30.
 
Solcremen indeholder stabiliseret Aloe vera og plejende E-vitamin. De fem solbeskyttelsesfiltre i cremen er alle særligt udvalgte kemiske filtre med minimal påvirkning af huden. Det gør Forever Aloe Sunscreen både skånsom og effektiv. Den er desuden også vandfast og beholder sin solbeskyttende virkning efter 40 minutters ophold i vandet. Indeholder ingen parabener. Takket være denne fugtbevarende
sollotion med Aloe vera kan du i endnu højere grad nyde livet udendørs og passe på dig selv og din familie.
 
Som en ekstra bonus trænger cremen hurtigt ind i huden, der derfor ikke virker fedtet.
 
Du kan bestille solcremen, der koster 142 kr., direkte i min webshop.

Aloe Vera webshop
 
Home Party
Vi afholder med jævne mellemrum homeparties, hvor du har mulighed for at høre mere om produkterne og afprøve, om de er noget for dig.
 
Hvis du har lyst til at deltage i et Home Party er du velkommen til at kontakte os på email, aloe-vera@teambaek.dk eller ringe til mig på tlf. 26 21 76 12.
 
Har du selv lyst til at samle venner/veninder/arbejdskollegaer til at Home Party er du også velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale en dato. Du får selv et af vores fantastiske produkter for din ulejlighed.

December 2013


August 2013


Maj 2013


Februar 2013


Januar 2013


Oktober 2012


Maj 2012


April 2012

Team Bæk v/Britta Bang Bæk | CVR: 30 76 12 94  | info@teambaek.dk